CO2-footprint evenement

Met de CO2-calculator evenement kunt u snel en eenvoudig de CO2-footprint van uw beurs of congres berekenen. U heeft direct inzicht in uw CO2-uitstoot en u kunt vervolgens een vrijblijvende offerte opvragen voor CO2-compensatie. Groenbalans ontwikkelde de CO2-calculator evenement in samenwerking met verschillende congrescentra en beurslocaties in Nederland, waarbij de berekening is toegespitst op de locatie.

Het organiseren van een beurs, congres of training veroorzaakt altijd CO-uitstoot. Niet alleen door het energieverbruik tijdens het evenement zelf, maar ook bijvoorbeeld door het gebruik van vervoermiddelen en eventuele overnachtingen van bezoekers. Op basis van de uitkomst kunt u besluiten de CO-uitstoot te compenseren middels gecertificeerde CO-rechten en op deze manier duurzaam te ondernemen.

Met deze compensatierechten investeert u in de ontwikkeling van duurzame energieprojecten in voornamelijk ontwikkelingslanden. Bovendien ontvangt u een Groenbalans-certificaat en website-banner waarmee u aan uw bezoekers, klanten en leveranciers kunt laten zien dat uw evenement CO-neutraal is! Door duurzaam te vergaderen wordt de impact op het milieu verkleind.

 

Maak een CO2-footprint evenement op voor de volgende locaties?

 

Wilt u een CO2-footprint evenement voor een andere locatie?

Bel 030 75 33 114 of laat uw gegevens achter op het contactformulier.