De groene missie van The Green

dinsdag 27 november 2018

Groenbalans CO2-compensatie The Green Meeting CenterElke bijeenkomst in The Green Meeting Center is klimaatneutraal. De CO₂-uitstoot die wordt veroorzaakt door alle gasten en medewerkers wordt jaarlijks berekend en vervolgens gecompenseerd. Dit komt boven op het energielabel A en andere duurzame initiatieven zoals gebruik van gerecycled papier, een ‘papierloze vergaderzaal’ , biologische producten en een zero-waste-policy.

Voor de totstandkoming van de nieuwe propositie heeft The Green (onderdeel van Regardz Hospitality Group B.V.) zich laten inspireren door het 360 graden zicht op het Arnhemse groen, de ‘groene’ ligging naast Arnhem CS en actuele thema’s als duurzaamheid en vitaliteit. The Green Team gelooft dat aandacht, innovatie en ontmoetingen bijdragen aan een groenere samenleving. Daarom bieden zij een inspirerende omgeving en een Meeting Concept waarbij leveranciers én gasten worden betrokken bij hun groene missie.

‘Samen duurzaam denken en doen, daarmee bouwen we met elkaar aan een groene toekomst en kunnen we het elke dag een stukje groener doen,’ aldus Saviëlle Roemeling, Directeur en Gastgever van The Green Meeting Center.

Samenwerking

The Green Meeting Center heeft in Groenbalans de juiste partner gevonden om klimaatneutraal te ondernemen. Groenbalans berekent de CO₂-footprint en zorgt er voor dat The Green deze compenseert door te investeren in het duurzame energieproject Cook Stoves in Ghana.