Klimaatneutraal vergaderen: van 31 ton naar 100 ton CO2-compensatie

dinsdag 24 september 2019

Onemeeting.com verzorgde samen met haar klanten 382 klimaatneutrale bijeenkomsten. Een verdriedubbeling in drie maanden tijd van zowel het aantal als hoeveelheid. Zo komt Onemeeting.com steeds meer tegemoet aan de vraag om duurzaam te vergaderen.

CO2-compensatie

Van 31 ton naar 100 ton CO2-compensatie met rechten die zijn gekoppeld aan een Gold Standard duurzaam energieproject: Cook stoves in Rwanda. Voor een klein bedrag is een overnachting of bijeenkomst klimaatneutraal. Op deze wijze kan OneMeeting.com al haar klanten een klimaatneutrale bijeenkomst, ook internationaal, garanderen.

100% Klimaatneutraal

“Naast alle inspanningen van de individuele vergaderlocaties willen we onze klanten garanderen dat een bijeenkomst altijd en volledig klimaatneutraal is, aldus Luc van Bussel (CEO Regardz Hospitality Group). Duurzaamheid is voor ons niet alleen een kwestie van reductie en transformatie, maar ook een kwestie van restcompensatie. Tenslotte is het onmogelijk om een bedrijf of organisatie 100% CO2 vrij te exploiteren. Met het Gold Standard CO2-compensatieproject dragen we bij aan een duurzamere wereld.”

CO2-compensatie voor klimaatneutraal vergaderen Onemeeting.com

Over Onemeeting.com

OneMeeting is onderdeel van Regardz Hospitality Group B.V. en al 36 jaar pionier in de meetingbranche. OneMeeting is een onafhankelijke, internationale intermediair voor alle soorten bijeenkomsten in binnen- en buitenland. Denk bijvoorbeeld aan meetings, incentives, conventions en exhibitions. OneMeeting heeft toegang tot een groot aanbod aan locaties wereldwijd.