Maak vaart met MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog op de agenda, maar u komt er steeds niet aan toe. Maar hoe kunt u wel duurzaamheid een impuls geven? Wat is uw strategische ambitie? En welke aanpak past bij uw organisatie? Tijdens de MVO-workshop worden deze vragen beantwoord.

 

Groenbalans Peter Bleeker en Marjolijn Krul, MVO-workshop

Marjolijn Krul, MVO-adviseur en Peter Bleeker, directeur

In deze compacte MVO-workshop besteden wij aandacht aan hetgeen waar u bedrijf goed in is en hoe u dat kunt inzetten om de wereld een beetje beter te maken. Op deze manier wordt maatschappelijk verantwoord ondernemen een uitdaging, een manier om te innoveren en je als bedrijf te onderscheiden.

 

Voor wie is deze MVO-workshop?

Voor organisaties die graag met hun strategie een maatschappelijke impact bereiken. Aan tafel zitten directeuren, managers van verschillende afdelingen als Financiën, HR en sales maar ook een facilitair, MVO- of KAM-manager.

 

Aan de slag met MVO?

In twee uur gaat u samen met ons aan de slag, om naast uw strategische ambitie:

  1. Inzicht te krijgen in de relevante MVO-vraagstukken voor uw organisatie;
  2. Relevante belanghebbenden (stakeholders) te definiëren;
  3. Te komen tot een gestructureerde aanpak met duidelijk resultaat.

 

Interesse in of meer informatie over de MVO-workshop?

Elke organisatie is anders en heeft een eigen invloed op de omgeving. Groenbalans spoort de thema’s op waarmee uw organisatie een positieve impact kan realiseren. Bel 030-7533114 of laat uw gegevens achter op onze contactpagina.