Skip to content

Klimaatneutraal vergaderen

Klimaatneutraal vergaderen

OneMeeting.com (voorheen Regardz.nl) maakt het als eerste intermediair in meetings mogelijk om overal ter wereld klimaatneutraal te vergaderen.

In samenwerking met Groenbalans is de afgelopen maanden onderzoek gedaan naar de integrale CO2-uitstoot van alle vergadertypes, arrangementen en losse (voor)overnachtingen: van een één-uurs vergadering met koffie & thee tot een all-in driedaagse vergadering met overnachting. Gekozen is voor het Cook stoves project in Rwanda.

100% Klimaatneutraal

“Naast alle inspanningen van de individuele vergaderlocaties willen we onze klanten garanderen dat een bijeenkomst altijd en volledig klimaatneutraal is, aldus Luc van Bussel (CEO Regardz Hospitality Group). Duurzaamheid is voor ons niet alleen een kwestie van reductie en transformatie, maar ook een kwestie van restcompensatie. Tenslotte is het onmogelijk om een bedrijf of organisatie 100% CO2 vrij te exploiteren. Met het Gold Standard CO2-compensatieproject dragen we bij aan een duurzamere wereld.”

CO2-compensatie voor klimaatneutraal vergaderen Onemeeting.com

Over Onemeeting.com

OneMeeting is onderdeel van Regardz Hospitality Group B.V. en al 36 jaar pionier in de meetingbranche. OneMeeting is een onafhankelijke, internationale intermediair voor alle soorten bijeenkomsten in binnen- en buitenland. Denk bijvoorbeeld aan meetings, incentives, conventions en exhibitions. OneMeeting heeft toegang tot een groot aanbod aan locaties wereldwijd.