CO2-footprint: Bereken uw CO2-uitstoot

De Groenbalans CO2-calculator kantoor geeft u inzicht in de CO2-footprint van uw organisatie. Door het in kaart brengen van de CO2-uitstoot is direct duidelijk wat de belangrijkste oorzaken zijn van die uitstoot. Bijvoorbeeld het energieverbruik op kantoor of de mobiliteit van medewerkers. De CO2-footprint geeft direct overzicht en u kunt een vrijblijvende offerte opvragen voor CO2-compensatie.

Als maatschappelijke verantwoorde ondernemer wilt u verantwoordelijkheid nemen voor de impact die uw organisatie heeft op het klimaat. Groenbalans helpt u om uw CO2-footprint te verminderen en uw CO2-uitstoot te compenseren.

 

Bereken uw CO2-footprint met de CO2-calculator?

Op basis van uw energiegebruik en mobiliteitsgegevens berekent de CO2-calculator uw uitstoot. Door de CO2-footprint te berekenen weet u welke maatregelen u moet nemen om uw uitstoot te verlagen. Groenbalans kan u daarnaast adviseren over de volgende 3 stappen. 

  1. Reductie: Welke maatregelen zijn nodig;
  2. Groene Stroom: Stap over op duurzame energie;
  3. Compenseer: Compenseer uw CO-uitstoot met eerlijke CO-rechten.

Maak u uw organisatie duurzaam, ga klimaatverandering tegen en verbeter de economische positie van gezinnen in ontwikkelingslanden door CO2-compensatieprojecten.