Skip to content

Even voorstellen: Maurice Even

We verwelkomen Maurice van harte in het team van Groenbalans!

Per 1 september gaat Maurice organisaties helpen hun klimaatambities te verwezenlijken. Met een achtergrond in de biologie en wetenschapscommunicatie heeft hij een scherpe blik op de huidige klimaatsituatie. Daarnaast heeft hij ondernemerservaring als festivaleigenaar waarbij hij o.a. verantwoordelijk was voor de duurzaamheidsstrategie. De afgelopen drie jaar was Maurice werkzaam in de duurzame energiesector bij de start-up Wattsun. Binnen zijn salesfunctie heeft hij een groot aantal bedrijven (voornamelijk in de bouw) overtuigd om uitstoot te reduceren, door over te stappen op een groen, emissievrij batterijsysteem.

Maurice aan het woord

Hallo allemaal,

Hierbij mijn korte introductie. Ik ben Maurice Even, 34 jaar en woonachtig in het mooie Nijmegen met mijn vrouw en dochter.

Maurice Even accountmanager duurzaam ondernemen Groenbalans

Waarom ik bij Groenbalans aan de slag ga? Ik ben ervan overtuigd dat, nu we weten welke impact de mens op aarde heeft, we er samen voor gaan zorgen dat we onze planeet leefbaar houden. Die overtuiging ben ik verplicht aan mijn dochtertje. Nova.

Ik weet dat veel mensen graag hun steentje bijdragen, maar hoe doe je dat effectief als organisatie? Hoe kun je als organisatie klimaatneutraal ondernemen? Ik zie dat steeds meer organisaties worstelen met deze transitie en ik wil hen daar bij ondersteunen. Bij Groenbalans kan ik deze rol perfect vervullen. Met behulp van het opstellen van een CO2-footprint via de Carbon Manager zet je als organisatie de eerste stap. Op basis van deze nulmeting kun je eenvoudig aan de slag om je klimaatambities te verwezenlijken. Dit doe je op jouw manier, met jouw prioriteiten. Stap voor stap, elke dag een beetje beter. Uiteindelijk zul je zien dat het juist heel erg veel oplevert, zowel voor je imago, binnen je organisatie en ons gezamenlijke klimaat.

Ik ga er alles aan doen om organisaties op een laagdrempelige manier te helpen op weg naar klimaatneutraal ondernemen. Want ik durf te stellen dat verantwoordelijk en duurzaam ondernemen heel effectief en zinvol is.

De komende periode zal ik jullie of spreken of ontmoeten, daar heb ik heel veel zin in.

Tot snel!

Maurice

Contact: