Skip to content

Klimaatneutrale besparing bij Onemeeting.com

Onemeeting.com heeft in 2019, 651 klimaatneutrale arrangementen verkocht aan haar klanten. Afgerond betekent dit een besparing van 181 ton CO2 oftewel een investering van 181 CO2-rechten in het Gold Standard Cookstoves project in Rwanda.

Hoe werkt het?

Per arrangement hebben wij in samenwerking met Onemeeting.com de CO2-uitstoot berekend. Voor een kleine bijdrage kunt u de uitstoot van uw bijeenkomst vrijwillig compenseren. Bij Onemeeting.com vinden zij het belangrijk om bij te dragen aan een betere en schonere wereld.

Uw bijeenkomst in 5 stappen klimaatneutraal

  • Elke vergadering veroorzaakt CO2-uitstoot;
  • Tijdens uw aanvraag geeft u aan graag een klimaatneutrale bijeenkomst te willen houden;
  • Per arrangement betaalt u hiervoor een kleine bijdrage;
  • Deze bijdrage wordt door Onemeeting.com volledig geïnvesteerd in een duurzaam energieproject, die de CO2-uitstoot van uw arrangement volledig compenseert;
  • Uw bijeenkomst is 100% klimaatneutraal!

Ook aangesloten locaties klimaatneutraal

Planetarium Amsterdam, La Vie Meeting Center in Utrecht en The Green Meeting Center in Arnhem zijn in 2020 een CO2-neutrale locatie. In samenwerking met deze locaties is de CO2-footprint berekend waarin is meegenomen het energieverbruik, aantal jaarlijkse gasten, mobiliteit, catering en water.

Alle berekende CO2 die zij in 2020 uitstoten, wordt gecompenseerd met rechten uit een duurzaam energieproject in een ontwikkelingsland. Planetarium en La Vie hebben er voor gekozen te investeren in een waterkrachtproject in India. The Green investeert in het Cookstoves project.

Wie is Onemeeting.com?

‘Een boekingsplatform voor bijeenkomsten. Wij zijn een onafhankelijk, internationaal boekingsplatform voor zakelijke bijeenkomsten. Het boeken van een vergadering of een congres kan direct via Onemeeting.com. Wij zijn een online platform (website) voor de directe boekers voor bijeenkomsten en zijn een contractpartner voor (corporate) inkopers van meerdere bijeenkomsten. We noemen ons ook weleens de ‘Coolblue’ onder de meetingplatforms. We maken onze klanten gelukkig met onze dienstverlening. Daarom zijn we de ‘Home of Meetings’: een thuis voor iedere bijeenkomst.’

Laura Arp – marketing manager

Meer informatie