Skip to content

Stage

Meewerkstage HBO - Junior accountmanager

Ben jij een ambitieuze en intrinsiek gemotiveerde student(e) die een duurzamere wereld belangrijk vindt en direct impact wilt maken door bedrijven te helpen? Zoek je een uitdagende meewerkstage waarin je commerciële vaardigheden kunt ontwikkelen en tegelijkertijd een positieve bijdrage kunt leveren aan het verduurzamen van Nederland. Dan is Groenbalans op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Als junior accountmanager maak je deel uit van ons enthousiaste en ervaren Groenbalansteam. Je krijgt de kans om hands-on ervaring op te doen en direct impact te maken doordat je rechtstreeks contact zoekt met het bedrijfsleven. Tegelijkertijd bieden we je de tools om je commerciële vaardigheden verder te ontwikkelen. Je werkzaamheden omvatten onder andere: 

 • Ondersteunen van het team New business development door marktonderzoek en concurrentieanalyses
 • Klantcontacten onderhouden via e-mail en/of social media
 • Acquisitie zowel per mail, telefonisch als online
 • Het verwerken van opportunities, contracten en andere informatie in het CRM-tool Salesforce (incl. training)
 • Het voorbereiden van presentaties voor klanten
 • Online marketing taken tbv het uitdragen van de communicatiestrategie

Dit ben jij?

 • Je volgt de HBO-opleiding Sales & Accountmanagent of Commerciële economie
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar 
 • Je hebt affiniteit met duurzaamheid en de ambitie om bij te dragen aan een groenere toekomst
 • Je bent ondernemend en vindt het leuk om ‘out-of-the-box’ te denken
 • Je werkt gestructureerd en planmatig
 • Je bent tussen september en december 2023 beschikbaar
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Wat bieden wij

Een uitdagende werkomgeving waarin je jouw kennis en vaardigheden kunt toepassen en ontwikkelen binnen een hecht team van professionals die gepassioneerd zijn over duurzaamheid.

De mogelijkheid om waardevolle ervaring op te doen in duurzaamheidsadvies en commerciële activiteiten, zodat je een mooie start maakt in je carrière. 

Ook is er ruimte voor teamdagen en borrels om successen te vieren of om gewoon even te ontspannen als je wordt uitgedaagd voor een onderlinge wedstrijd tafeltennis of tafelvoetbal. De sfeer is informeel met korte communicatielijnen.  

Tijdens je stage wordt je begeleid door de manager New Business. Een maandelijkse stagevergoeding (HBO-tarief) en reiskostenvergoeding maken deel uit van jouw contract.  

En wij zijn Groenbalans

Wij geloven in een transitie naar een duurzamere toekomst waarbij we samen met onze klanten de klimaatverandering tegengaan. Onze focus ligt op de vier stappen naar klimaatneutraal ondernemen: de CO2-footprint berekenen, energie- en reductiemaatregelen, het gebruik van hernieuwbare energie en het compenseren van resterende CO2-uitstoot. Met concrete oplossingen helpen wij hen de gestelde duurzaamheidsambities te verwezenlijken. 

Actief sinds 2007, met haar oorsprong in de energiewereld is Groenbalans uitgegroeid tot een onafhankelijk en specialistisch adviesbureau. Groenbalans maakt onderdeel uit van Windunie Groep.  

Onze klanten zijn divers en komen uit alle sectoren als transport, telecommunicatie, bouw, overheid, zuivel en zakelijke dienstverlening.  

Enthousiast geworden? Solliciteer!

Ben jij klaar om je tanden te zetten in een uitdagende stage waarin je jouw passie voor duurzaamheid kunt combineren met commerciële vaardigheden? Wil je werken in een inspirerende omgeving waar je kunt groeien en een verschil kunt maken? Aarzel dan niet en solliciteer bij Groenbalans! 

Stuur je motivatiebrief en CV naar Sandra van Geel, sandra.van.geel@groenbalans.nl en vertel ons waarom jij de perfecte kandidaat bent.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Mail ons met jouw vragen.