Skip to content

Werken bij

Junior adviseur Klimaat en energie

Sta je aan het begin van je carrière en wil je concreet bedrijven helpen om duurzamer te worden? En wil je graag een betekenisvolle baan waarbij klimaatverandering tegengaan en de energietransitie de kern van je werk is? Kom dan bij ons werken! 

Wat ga je doen?

Je gaat organisaties ondersteunen bij de ontwikkeling en implementatie van hun duurzaamheidsstrategie. Je werkt aan diverse klantvragen betreffende: CO2 footprint, CO2-reductie, duurzame energie en CO2-compensatie en stelt een passend advies op.  

Daarnaast hou je je bezig met de verdere ontwikkeling van de propositie Op weg naar Net Zero van Groenbalans zelf. Dit doe je door het opdoen van inhoudelijke kennis over en het bijhouden van ontwikkelingen in ons vakgebied.  

Uiteraard word je in het begin begeleid en staat ons team klaar om jouw vragen te beantwoorden en je op weg te helpen. Het is de bedoeling dat je in de toekomst zelfstandig aan de slag gaat bij onze opdrachtgevers 

Zo krijg je de mogelijkheid om je breed inzetbaar te ontwikkelen, een belangrijke gesprekspartner voor klanten te worden en door te groeien naar adviseur. 

Dit ben jij?

  • Je bent een starter of hebt 1 à 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je beschikt over een HBO- of WO-opleiding
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Je legt makkelijk contact, bouwt en onderhoudt relaties.
  • Je bent ondernemend en vindt het leuk om ‘out-of-the-box’ te denken.
  • Je werkt gestructureerd en planmatig.
  • Je kan direct aan de slag en wil impact maken.

Wat bieden wij

Je werkt op kantoor of thuis en soms op locatie. Jouw collega’s zijn gemotiveerd en weten waar ze over praten. Met zijn allen vormen wij een hechte club mensen waarin iedereen zich vrij voelt om zijn inbreng en ideeën openlijk te delen. Je krijgt veel vrijheid in het organiseren van je eigen werk.  

Ook is er ruimte voor teamdagen en borrels om successen te vieren of om gewoon even te ontspannen als je wordt uitgedaagd voor een onderlinge wedstrijd tafeltennis of tafelvoetbal. De sfeer is informeel met korte communicatielijnen.  

Het startsalaris is vanaf € 2.750 is gebaseerd op een 40-urige werkweek afhankelijk van jouw ervaring. Een 36- of 32 uur werkweek is mogelijk. Je start met een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. 

Aangevuld met een vaste 13e maand, variabele beloning, 27 vakantiedagen, NS-businesscard, laptop en telefoon. Het gebruik van een elektrische deelauto behoort tot de mogelijkheden. Bij ons zijn er volop kansen om jezelf professioneel te ontwikkelen zowel on the job als door aanvullende opleiding of kennissessies. 

En wij zijn Groenbalans

Wij geloven in een transitie naar een duurzamere toekomst waarbij we samen met onze klanten de klimaatverandering tegengaan. Onze focus ligt op de vier stappen naar klimaatneutraal ondernemen: de CO2-footprint berekenen, energie- en reductiemaatregelen, het gebruik van hernieuwbare energie en het compenseren van resterende CO2-uitstoot. Met concrete oplossingen helpen wij hen de gestelde duurzaamheidsambities te verwezenlijken. 

Actief sinds 2007, met haar oorsprong in de energiewereld is Groenbalans uitgegroeid tot een onafhankelijk en specialistisch adviesbureau. Groenbalans maakt onderdeel uit van Windunie Groep.  

Onze klanten zijn divers en komen uit alle sectoren als transport, telecommunicatie, bouw, overheid, zuivel en zakelijke dienstverlening. 

 

Enthousiast geworden? Solliciteer!

Stuur je CV en motivatie in het Nederlands vóór 15 april o.v.v. vacature “Junior adviseur Klimaat en Energie” naar Sandra van Geel.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Peter Bleeker, directeur Groenbalans via 030-75 33 114.