Skip to content

Profiteer nu van Zeker Windunie

Zeker Duurzame Energie (ZDE) heet nu Zeker Windunie en biedt een vaste prijs voor Nederlandse groene stroom.

De wind waait inmiddels over het Zeker Windunie platform! Sinds 1 januari 2023 is er 12 miljoen kWh aan windstroom gekoppeld, afkomstig uit zeven windmolens. Hiervan staan er vijf in Flevoland, één in Friesland en de laatste in Noord-Holland.

Onze specialisten zijn op dit moment bezig om de juiste match te maken met grootverbruikers. Wanneer de gelijktijdigheid (productie en afname op hetzelfde moment) ongeveer 50% is, dan kun je voor de helft van je verbruik profiteren van een vaste prijs voor lokale groene stroom. Het deel wat overblijft, wordt automatisch ingekocht op de energie-dagmarkt via een intelligent platform.

Ben je met jouw bedrijf een grootverbruiker (meer dan 1.000.000 kWh/jaar) dan biedt Zeker Windunie een kans om voor een deel losgekoppeld te worden van de energiemarkt. Zit je als bedrijf variabel, dan kun je direct een deel groene stroom vastleggen. Heb je vastgeklikt voor de komende periode of zelf jaren, ook dan gaan we graag het gesprek met je aan.

Het aanbod aan Nederlandse groene stroom gaat de komende jaren fors toenemen en daar kun je als afnemer direct van profiteren.

Wil je weten wat een Zeker Windunie-contract jouw bedrijf kan opleveren?

Neem vrijblijvend contact op met Maurice Even, accountmanager Duurzaam Ondernemen.

Meer informatie